ŽUPANIJA / OZALJ

S motom "Ljubav djeci prije svega" započeo Dječji tjedan - Društvo Naša djeca Ozalj organizira niz aktivnosti za najmlađe

S motom

Ljubav djeci prije svega - moto je Dječjeg tjedna, tradicionalne godišnje akcije i aktivnosti posvećene djeci. Održava se svake godine prvog punog tjedna u mjesecu listopada, a aktivnosti provode Društva „Naša djeca“ s ciljem usmjeravanja pozornosti javnosti na aktivnosti s djecom i za djecu, poticanju volonterskog, društvenog i stručnog rad odraslih s djecom, te aktivne participacije djece u aktivnostima lokalne zajednice.

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključilo se i Društvo „Naša djeca“ Ozalj te najavljuju niz aktivnosti za djecu i njihove roditelje od 7. do 11. listopada 2019. godine. Na programu prvog dana Dječjeg tjedna, u 10 sati u Dječjem vrtiću Zvončići održana je lutkarska predstava „Darovi za Krispina“, a u 12 i 30 u Gradskoj vijećnici grada Ozalj zasjedalo je Dječje gradsko vijeće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak, 8. listopada Društvo naše djeca Ozalj organizira obiteljski izlet u Muzej krapinskih neandretalaca i Krapinske toplice, a dan kasnije u Zavičajnom muzeju od 10 sati održava se radionica izrade grbova za školarce.

U četvrtak u 10 sati u Osnovnoj školi Slave Raškaj Ozalj bit će se predstavljena slikovnica Jak kao Jakov, a u 20 sati na programu je crtani film „Tabaluga“. U prostorijama gradske knjižnice u petak od 18 sati zakazana je, ozaljskim mališanima, dobro poznata pričaonica.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!