ŽUPANIJA / OZALJ

Općina Ribnik i Grad Ozalj kapitalnim donacijama omogućili dostupnost djelatnosti radiologije i oftamologije u Domu zdravlja Ozalj

Općina Ribnik i Grad Ozalj kapitalnim donacijama omogućili
dostupnost djelatnosti radiologije i oftamologije u Domu zdravlja
Ozalj
Dom zdravlja Ozalj

Općina Ribnik s iznosom od pet tisuća i Grad Ozalj sa sto tisuća kuna sufinancirali su nabavu medicinske opreme za obavljanje djelatnosti  radiologije i oftamologije u Domu zdravlja Ozalj.

Radiologija i oftamologija nove su djelatnosti Doma zdravlja Ozalj od siječnja ove godine, do sklapanja ugvora s HZZO-om u travnja 2019. godine, Dom zdravlja na teret vlastitih sredstava financirao je djelatnosti i pružao zdravstvenu uslugu pacijentima, sve s ciljem dostupnosti ove usluge na širem ozaljskom području.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ravnateljica Doma zdravlja Nada Diković prokomentirala je za KAportal kako ovo nije prvi put da Grad Ozalj i Općina Ribnik pomažu u sufinanciranju rada, te je iskoristila priliku da im se zahvali što prepoznaju rad i važnost Doma zdravlja za dobrobit svih osiguranika.

Inače, Dom zdravlja Ozalj pokriva područje grada Ozalj, općina Kamanje, Žakanje i Ribnik, time osigurava cjelovitu medicinsku skrb za oko 11 700 ljudi. Svojim korisnica pruža usluge primarne zdravstvene zaštite, fizikalne medicine i rehabilitacije, usluge higijensko – epidemiološke službe, te usluge optičara, rehabilitatora i logopeda.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!