ŽUPANIJA / OZALJ

Javni poziv: Izložba "Granice" u Zavičajnom muzeju Ozalj i ove godine okupit će brojne autore domaće amaterske umjetničke scene

Javni poziv: Izložba
Stari grad Ozalj

Zavičajni muzej Ozalj upravo je objavio javni poziv za prikupljanje amaterskih radova svim amaterskim slikarima, fotografima, kiparima, grafičarima, te svim ostalim koji se bave amaterski nekom vrstom umjetnosti na području grada Ozlja i njegove okolice, za sudjelovanje na izložbi „Granice“.

Riječ je o izložbi koja nastavlja tradiciju izlaganja amaterskih radova jednom godišnje u galerijskom prostoru Zavičajnog muzeja Ozalj s ciljem da i na taj način podsjeti posjetitelje na Ozaljski kulturni krug kao čimbenik današnje kulturne, umjetničke i povijesne baštine, na jedan drugačiji, inovativno stvaralački, amaterski i ozaljski svojstven način.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoje radove zainteresirani autori mogu predati do 25. studenog 2019. godine u neograničenom broju zajedno s popratnom dokumentacijom, koja mora sadržavati kratak životopis autora, popis dosadašnjih izložbi i dostignuća i opis rada. Popis sudionika bit će objavljen do 29. studenog 2019. godine, a planirano otvaranje izložbe je 7. prosinca 2019. godine u 18 sati.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!