ŽUPANIJA / OZALJ

Ozaljčani nezadovoljni održavanjem županijskih cesta, Turković se čudi: Samo u Ozlju smo ove godine utrošili tri milijuna kuna

Ozaljčani nezadovoljni održavanjem županijskih cesta, Turković se
čudi: Samo u Ozlju smo ove godine utrošili tri milijuna kuna

Rasprava o održavanju županijskih cesta na području Grada Ozlja u kojoj su se svi gradski vijećnici, kako oporbe tako i vladajućih, složili da je vrlo loše, potaknula je ravnatelja Županijske uprave za ceste Stjepana Turkovića da se oglasi.

Turković, naime, navodi da Županijska uprava za ceste Karlovačke županije upravlja sa 1.058,60 km županijskih i lokalnih cesta na području Karlovačke županije te da su u ŽUC-u iznenađeni pitanjem o lošem održavanju prometnica na području Grada Ozlja, a sve s obzirom na pozitivne reakcije građana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Samo u ovoj godini smo uz poslove redovnog održavanja odradili i sljedeće poslove izvanrednog održavanja za koje smo utrošili cca tri milijuna kuna, kaže Turković. Pobrojao je koje su ceste bile sanirane.

To su ŽC 3297 Zajačko Selo – sanacija asfaltnog kolnika dužine 700 m, ŽC 3097 Vivodina – sanacija asfaltnog kolnika dužine 600 m LC 34004 Kašt – sanacija potpornog zida, LC 34009 Vrškovac – sanacija asfaltnog kolnika dužine 600 m, LC 34028 Jaškovo – sanacija asfaltnog kolnika dužine 1000 m, LC 34001 Radatovići – sanacija asfaltnog kolnika dužine 200 m.

- U tijeku su radovi sanacije asfaltnog kolnika na LC 34029 u Donjem Oštrom Vrhu, a uskoro kreću radovi i na LC 34011 u Obrežu. Uz navedene radove izvode se i radovi na obrezivanju raslinja uz županijske i lokalne ceste shodno financijskim mogućnostim, dodao je još ravnatelj ŽUC-a.

KAportal.hr


Reci što misliš!