ŽUPANIJA / OZALJ

Kaotično stanje na privremenoj obilaznici u Ozlju? SDP-ovci prozivaju gradsku vlast i traže rješenje problema

Kaotično stanje na privremenoj obilaznici u Ozlju? SDP-ovci
prozivaju gradsku vlast i traže rješenje problema

vezana za početak i tijek radova. Pojavom kišnih dana i problema građana, na koje je oporba ukazala u jesen prošle godine i predložila rješenje, te apelirala na gradsku vlast da bez odgode krene iste rješavati, sve je utihnulo, odnosno putem samo jedne obavijesti „loptica“ je prebačena u dvorište investitora radova - Hrvatskih cesta d.o.o., navodi Šimunić.

Dodaje da je istina je da su Hrvatske ceste d.o.o. nadležne za državnu cestu DC228, ali da nisu i ne mogu biti nadležne za pronalaženje adekvatnog rješenja koji sukladno terenu i prilikama zadovoljava prometne potrebe u vrijeme sanacije glavne ceste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zadatak je to gradske vlasti koja bi ipak trebala poznavati svoje lokalno područje, sa nadležnim službama definirati i pripremiti konkretnu prometnicu za pojačan promet u vrijeme izvođenja radova. Gradska vlast to nije učinila, a očito bez javnog poziva i ne namjerava pa ovim putem ponovno ih pozivamo - prestanite se baviti „kozmetikom“ i bez odgode riješite goruću prometnu problematiku, pozivaju SDP-ovci.

KAportal.hr


Reci što misliš!