ŽUPANIJA / OZALJ

Ozaljski stomatolog u izbornoj trci za gradonačelnika - obećao pet tisuća kuna za svako novorođeno dijete

Ozaljski stomatolog u izbornoj trci za gradonačelnika - obećao pet
tisuća kuna za svako novorođeno dijete

Kao što je bilo i najavljeno, danas je svoju kandidaturu na mjesto gradonačelnika Ozlja najavio dr. Igor Kalčić, oralni kirurg koji je predstavio i program Nezavisne liste koju predstavlja kao kandidat.

Zajedno s kandidatima za zamjenike, Tomislavom Grašom i Josipom Žapčićem, Kalčić je istaknuo da zajedničkim snagama Ozalj mogu pretvoriti u grad gospodarskog razvitka, grad turizma, grad u kojem mladi stvaraju svoje obitelji i dostojno žive.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Od mene kao kandidata za gradonačelnika možete očekivati kao i do sada da ću biti u službi malog čovjeka,zalagati se za opće dobro i pravičnost, rekao je Kalčić. 

Predstavio je program podijeljen na pet cjelina, od onog gospodarskog i pronatalitetnog, do razvoja turizma, školstva i sporta, te zdravstva i socijalne skrbi.

U svom programu, navodi, zalagat će se za izgradnju mosta na Kupi, te projekt zaštite od poplave, subvencije za novorođenu djecu, po pet tisuća kuna za prvo, deset za drugo i petnaesti tisuća za treće dijete u obitelji. Smatra da je važna aktivacija seoskih domaćinstava kao OPG-ova, stipendiranje deficitarnih zanimanja, omogućiti besplatne udžbenike, a u domeni socijale i zdravstva, u Ozalj dovesti logopeda, te osigurati egzistencijalni minimum za umirovljenike.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!