ŽUPANIJA / OZALJ

Koalicija SDP-HNS-HSU predstavila listu kandidata za Gradsko vijeće Ozlja - tim predvode Irena Šimunić i njezine zamjenice

Koalicija SDP-HNS-HSU predstavila listu kandidata za Gradsko vijeće
Ozlja - tim predvode Irena Šimunić i njezine zamjenice

Kako je dodala, osnovni zadatak gradske uprave je da omogući ravnomjeran razvoj svih svojih naselja bez obzira koliko u njima stanovnika živi jer svi oni moraju stići do svog posla, odvesti dijete u vrtić, doći do škole, doktora ili  dućana. Jedan od prioriteta našeg programa je upravo ulaganje u komunalnu infrastrukturu, prvenstveno u sanaciju i održavanje cesta. Smatra da je u tom segmentu bitna koordinacija između mjesnih odbora.

- Kao drugi važan zadatak vodstva grada je i podizanje standarda javnih usluga. Tu bih istakla kako smo u naš program uvrstili osiguranje besplatnog vrtića za svu djecu s područja grada Ozlja. Možda to nekima zvuči nemoguće, ali drugačijom preraspodjelom sredstava u proračunu možemo stvoriti uvjete za besplatan smještaj djece s područja Ozlja u Dječji vrtić Zvončić. Krajnje je vrijeme da se počne misliti o tome kako pomoći mladim obiteljima u nastojanju da u ovim teškim vremenima imaju ne samo jedno ili dvoje djece već i više od toga a u cilju zaustavljanja depopulacije naših naselja, navodi Šimunić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavljen je dio tima s kojim će na izbore, od kandidatkinje za zamjenicu Mirjane Vidiček i Kristine Bakin Mlačak, ali i dugogodišnje gradonačelnice Biserke Vranić, Tanje Šoštarić i Ivane Tomak Marković.

Kandidati koalicijske liste za Gradsko vijeće su: Irena Šimunić, Kristina Bakin - Mlačak, Dino Šekerović, Biserka Vranić, Ivan Benković (HNS), Andrija Latin (HSU), Ivana Tomak - Marković, Anđelko Vuljanić, Igor Grgić, Marina Blažun, Mario Bakale - Ilijanić(HNS), Ivana Žganjer - Sudac, Nikola Čulig-Frenki, Tomislav Korenić i Ilija Strahinić.

KAportal.hr


Reci što misliš!