ŽUPANIJA / OZALJ

Proslavljena 30. obljetnica HDZ-a Ozalj pred samom završnicom unutarstranačkih izbora - Ozaljčani skloniji timu Andreja Plenkovića?

Proslavljena 30. obljetnica HDZ-a Ozalj pred samom završnicom
unutarstranačkih izbora - Ozaljčani skloniji timu Andreja
Plenkovića?

Svečana proslava obilježavanja 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji nastavila se u Ozlju. Naime, u proljeće 1990. godine osnovana je organizacija HDZ Ozalj koja je obuhvaćala područje tadašnje općine, od Ribnika preko Žakanja i Kamanja do Ozlja.

Prije svečanosti izaslanstvo na čelu s predsjednikom GO HDZ-a Ozalj Stjepanom Basar i predsjednikom ŽO HDZ-a Karlovačke županije Damirom Jelićem upalili su svijeće kod spomenika braniteljima u centru grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako poručuju iz GO HDZ-a najveća zahvala upućena je utemeljiteljima, koji su svojim doprinosom u osnivanju najjače stožerne stranke u Republici Hrvatskoj utkali put kasnijim generacijama.

No, kako su u tijeku unutarstranački izbori, u Ozlju je predstavljen i program "Odvažno za Hrvatsku" dosadašnjeg predsjednika Andreja Plenkovića. Na druženju sa članovima pristigli su kandidati za potpredsjednika Oleg Butković, Ivan Anušić, Branko Bačić i Zdravka Bušić te kandidat za zamjenika predsjednika Tomo Medved.

Među okupljenima bila je i bivša ministrica Nada Murganić, zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar te saborska zastupnica HDZ-a Marija Jelkovac.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!