ŽUPANIJA / OZALJ

VRIJEDNA DONACIJA

Domaće firme donirale zaštitne vizire Domu zdravlja Ozalj

Domaće firme donirale zaštitne vizire Domu zdravlja Ozalj

Zahvaljujući zajedničkoj suradnji triju ozaljskih tvrtki, medicinskom osoblju Doma zdravlja Ozalj pristigla donacija zaštitnih vizira.

Hvalevrijednom donacijom ozaljske tvrtke TRIDERO TECH zdravstveni radnici u Domu zdravlja Ozalj, opskrbljeni su prijeko potrebnim zaštitnim vizirima za zaštitu lica koji smanjuju rizik od kontakta za vrijeme trajanje epidemije koronavirusa. Kako bi proizvod bio kompletan, osim tvrtke TRIDERO TECH, sudjelovale su i dvije domaće firme DELTA Desing i EURO-Santana.

Iz Doma zdravlja Ozalj zahvaljuju na doprinosu tvrtkama koje su, kako smatraju, upravo ovim činom iskazale svoje poštovanje prema medicinskom osoblju i dale svoj doprinos zaštiti i borbi protiv epidemije, iz koje smatraju da ćemo svi zajedno izaći  kao pobjednici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, ovoj nije prvi put da domaće tvrtke ulažu u poboljšavanje usluga i standarda u Domu zdravlja Ozalj, koji su ujedno kako je i sama ravnateljica Nada Diković ne brojno puta istaknula, zaslužni za prepoznatljivost ove zdravstvene usluge u lokalnoj sredini ali i šire.

Izdvojeno


Reci što misliš!