ŽUPANIJA / OZALJ

VRIJEDNA DONACIJA

Ozaljska firma Tridero Tech donirala zaštitne vizire i Crvenom križu Ozalj

Ozaljska firma Tridero Tech donirala zaštitne vizire i Crvenom križu Ozalj

Ozaljska tvrtka Tridero Tech još jednom je pokazala solidarnost u kriznim vremenima, doniravši proizvedene zaštitne vizire Crvenom križu Ozalj.

Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj primilo je vrijednu donaciju zaštitnih vizira domaće tvrtke Tridero Tech, kako bi svoje usluge na terenu obavili na siguran način.

Kroz razne programe koje provodi Crveni križ Ozalj uključeno je oko 100-tinjak osoba starije životne dobi na području grada Ozlja, općina Kamanja, Žakanja i Ribnika te je svih 15 djelatnika zajedno s ostalim volonterima i u vrijeme epidemije koronavirusa gotovo svakodnevno na terenu. Stoga, kako kaže i sama ravnateljica Sanja Valčić ovo je hvalevrijedna donacija koja će uvelike pomoći kako bi na siguran način bili od pomoći, ali i ono najvažnije zaštitili sve svoje korisnike koje redovito posjećuju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Zahvaljujem Dariu Janžetić i Gordanu Razumić iz tvrtke Tridero Tech na vrijednoj donaciji potrebnih zaštitnih vizira koji su time upravo i prepoznali važnost djelovanja Crvenog križa Ozalj, poručuje ravnateljica Sanja Valčić za KAportal.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!