ŽUPANIJA / OZALJ

PRIPREME ZA LJETO

Grad Ozalj spremno dočekuje ljetnu sezonu - uz uređeno kupalište, posjetitelji će uživati i u dodatnim sadržajima

Grad Ozalj spremno dočekuje ljetnu sezonu - uz uređeno kupalište, posjetitelji će uživati i u dodatnim sadržajima

Akcijom uređenja gradskog kupališta, Ozljani se pripremaju na još jednu ljetnu sezonu u svom grad na obali rijeke Kupe u samom centru grada.

Uz podršku Grada Ozlja, održana je prva ovogodišnja akcija uređenja gradskog kupalište, na kojem su aktivno sudjelovali i članovi Društva Naša djeca Ozalj kao i mnogi drugi građani, koji će uskoro svoje vrijeme sve više provoditi uz obalu rijeke Kupe.

Tijekom akcije popravljeni su pješčanici za djecu, obnovljeno je odbojkaško polje nasipom novog pijeska, napravljene su i obojane nove klupe za sjedenje i stolovi, očišćena zelena površina od sitnog otpada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I Grad Ozalj kao i prošle godine osigurao je pijesak i stroj za uređenje odbojkaškog igrališta, boju kako bi palete dobile novu svrhu na kupalištu, a uskoro će na kupalištu osvanuti nova odbojkaška mreža, kante za smeće, rasvjeta.Prema riječima pročelnice Grada Ozlja Lidije Bošnjak, dodatni sadržaj uz gradsko kupalište u Ozlju uskoro će biti i pješačka staza uz Kupu, napravljena u sklopu projekta Susret s rijekom koji je pred završetkom, vrijednosti 197 tisuća kuna, od čega Karlovačka županija financira iznos od 135 tisuće kuna. 

- Osim uređenja pješačke staze, postavljena je i ambijentalna rasvjeta kao i na mostu, a projektom će Ozalj dobiti i mobilni interpretacijski centar, multimediju, pametne klube i električne bicikle. Vjerujemo da će uz odličnu kakvoću vode i dobru posjećenost, kao i dobru ugostiteljsku ponudu za koju uskoro objavljujemo natječaj, građani i ostali posjetitelji uživati u ljetu na Kupi u samom centru grada s pogledom na Stari Grad i hidroelektranu.

Izdvojeno


Reci što misliš!