ŽUPANIJA / OZALJ

OTVORENJE U SUBOTU

Zavičajni muzej Ozalj domaćin je izložbe pejzaža Tihomira Razuma

Zavičajni muzej Ozalj domaćin je izložbe pejzaža Tihomira Razuma

Pejzaži autora Tihomira Razuma naziv je nove izložbe koja će biti otvorena u Zavičajnom muzeju Ozalj do kraja mjeseca srpnja ove godine.

U subotu, 6.lipnja 2020. godine u 19 sati, Zavičajni muzej u Ozlju ugostit će mladog zagrebačkog umjetnika Tihomira Razuma te će nakon otvaranja izložbe njegovih pejzaža, ista biti dostupna svim posjetiteljima do 26.srpnja 2020. godine.

Tihomir Razum je rođen u Zagrebu 10. kolovoza 1984. godine. Nakon završene osnovne škole upisuje godine 1999. Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu - slikarski odjel. Odmah po završetku Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn, godine 2003. Primljen je na Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, Odsjek za restauriranje-konzerviranje umjetnina – smjer slikarstvo. Od vijeća Akademije likovnih umjetnosti 3 godine za redom dobiva pohvale kao najbolji student godine na odsjeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S poslovima restauriranja zidnih slika i nakon diplome honorarno nastavlja raditi za Restauratorski zavod u Zagrebu. Tihomir Razum do ove izložbe imao je osam samostalnih izložbi i šesnaest skupnih izložbi. Aktivno sudjeluje na likovnim projektima i manifestacijama, a od 2012. godine član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Između 2015. i 2017. oslikao, mramorizirao i pozlatio oltare u crkvi Sv. Jelene u Vrtlinskoj kod Čazme i u crkvi Sv. Valentina u Bocanjevcu kod Valpova.

Izdvojeno


Reci što misliš!