ŽUPANIJA / OZALJ

HUMANITARNA AKCIJA

U Ozlju i Vrhovcu prikupljeno 240 kg čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske

U Ozlju i Vrhovcu prikupljeno 240 kg čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske

U humanitarnoj akciji "Plastičnim čepovima do skupih lijekova" za oboljele od leukemije i limfoma Hrvatske sudjelovali su i Grad Ozalj, mještani Vrhovca, Osnovna škola Slave Raškaj te Dječji vrtić Zvončić.

Tijekom humanitarne akcije čakovečke Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ u koju su se uključili Grad Ozalj, mještani Vrhovca, Osnovna škola Slava Raškaj te Dječji vrtić Zvončić Ozalj prikupljeno je 240 kg čepova. Čepove je predsjedniku Udruge Emilu Viboviću predala osobno gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić te je primila zahvalnicu za sudjelovanje u akciji.

Cilj ovog projekta je edukacija građana, a od novca prikupljenog reciklažom čepova sufinancira se nabava skupih lijekova za liječenje članova Udruge oboljelih. Osim humanitarnog, iz Grada Ozlja ističu kako ova akcija ima i ekološki karakter, ukazuje na potrebu svakodnevne brige o zaštiti okoliša i razdvajanju otpada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Zahvaljujemo se svima koji su se pridružili i pomogli da zajedničkim snagama napravimo dobro djelo. Drugi dio prikupljanja Grad će organizirati tijekom jeseni, stoga pozivamo sve da nastave odvajati plastične čepove, kažu iz Grada Ozlja.


Reci što misliš!