ŽUPANIJA / OZALJ

POSLJEDNJA SUBOTA U SRPNJU

Turistički program "Kupom kroz Ozalj" donosi niz adrenalinskih sadržaja u Ozlju i Vrhovcu

Turistički program

Sportsko društvo Vrhovac i turistička agencija Misteron Riviera pripremaju za ljubitelje aktivnog odmora atraktivan program u Vrhovcu i na rijeci Kupi u samom centru Ozlja.

Kupom kroz Ozalj naziv je adrenalinskog turističkog programa koji će se odvijati u Ozlju i Vrhovcu zadnje subotu mjeseca srpnja. Kako najavljuju organizatori, Sportsko društvo Vrhovac i turistička agencija Misteron Riviera, Ozalj je mjesto sa svim uvjetima za odličan boravak u prirodi, posebno za ljubitelje aktivnog odmora, stoga je za subotu 25. srpnja 2020. godine pripremljen program u Vrhovcu i na rijeci Kupi u samom centru Ozlja.  

Tako se u jutarnjim satima, od 9 do 13 sati odvija peto izdanje atraktivne utrke Ozalj & Vrhovac Trail 2020 u organizaciji agilne ekipe Sportskog društva Vrhovac, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1217 .

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Utrka je putovanje kroz prekrasan krajolik vrhovačkih brežuljaka isprepletenih vinogradima i šumovitim dijelom do Lović brda, koji na samom vrhu ima prekrasan pogled na dolinu Kupe prema starom gradu Ozlju. Za natjecatelje su pripremljene duga, kratka i rekreativna staza. One spremnije i iskusne trkače očekuje staza od 23,5 km, ostale trkače staza od 16 km, a za trkače rekreativce, planinare, hodače pripremljena je staza od 7,5 km. Staze će biti u potpunosti označene, na kritičnim mjestima bit će postavljeni volonteri ili oznake s dodatnim putokazima, najavljuju organizatori.

Dok na rijeci Kupi u samom Ozlju, u suradnji s novootvorenom turističkom agencijom Misterion Riviera iz Kamanja, za posjetitelje su pripremljene tri različite aktivnosti podijeljene kroz nekoliko termina, kao što su mogućnost najma popularnih SUP (stand-up-paddleboarding) dasaka za vožnju po Kupi, besplatnu vožnju električnim biciklima Grada Ozlja, te Spust po Kupi. Više informacija o uvjetima najma i prijave zainteresirani posjetitelji mogu pronaći na mail [email protected] ili na broj 099/5484-002, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram Visit Ozalj.

Izdvojeno


Reci što misliš!