ŽUPANIJA / OZALJ

Grad Ozalj danas domaćin koncerta Zagrebačkih solista

Grad Ozalj danas domaćin koncerta Zagrebačkih solista

U organizaciji Zavičajnog muzeja Ozalj i Pučko otvorenog učilišta Katarina Zrinska Ozalj, na ljetnoj terasi Starog grada Ozlja ljubitelji klasične glazbe moći će uživati u koncertu Zagrebačkih solista.

Tijekom više od šest desetljeća postojanja i preko četiri tisuće nastupa u mnogim slavnim koncertnim dvoranama u Beču, Londonu, Versailles, Opera Hause u Sydneyu, renomirani asambal Zagrebačkih solista ovog ljeta gostuje i u Ozlju.

U organizaciji Zavičajnog muzeja Ozalj i Pučko otvorenog učilišta Katarina Zrinska Ozalj, na ljetnoj terasi Starog grada Ozlja ljubitelji klasične glazbe moći će uživati upravo u koncertu Zagrebačkih solista, i to ovog četvrtka, s početkom od 19.30 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Koncert je sufinanciran od strane Ministarstva kulture, a realiziran uz podršku Družbe „Braća Hrvatskoga Zmaja“ koja je za ovu prigodu osigurala besplatan prostor Starog grada Ozlja. Zainteresirani posjetitelji moći će uživati u odličnom programu i poznatim djelima klasičnih i suvremenih autora, među kojima zasigurno i Beethovena, Mozarta, Borisa Papandopola, Ive Robića i mnogih drugih.

Organizatori najavljuju, kako će se u slučaju lošeg vremena, koncert održati u svečanim dvoranama Starog grada Ozlja uz sve trenutno važeće mjere zaštite od COVID-19 virusa, a cijeli program za posjetitelje je besplatan.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!