ŽUPANIJA / OZALJ

Prvi dan kolovoza donosi niz atraktivnosti na Kupi u Ozlju - posjetitelji će moći uživati na popularnim SUP daskama, spustu po Kupi te bicikliranju

Prvi dan kolovoza donosi niz atraktivnosti na Kupi u Ozlju - posjetitelji će moći uživati na popularnim SUP daskama, spustu po Kupi te bicikliranju

Prvi dan kolovoza bit će nezaboravan dan na Kupi kroz Ozalj

Prvi dan vrućeg kolovoza u Ozlju je rezerviran za "Kupom kroz Ozalj”.

Naime, u subotu, 1.kolovoza na Gradskom kupalištu Ozalj, u suradnji s Gradom Ozljem i Udrugom vinogradara, vinara i voćara Ozalj, Misterion Riviera pripremila je čak tri različite aktivnosti podijeljene kroz nekoliko termina, i to atraktivni SUP, spust po Kupi i besplatna vožnja električnim biciklom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najatraktivniji je zasigurno SUP, to jest Stand-Up-Paddleboardinga, pojednostavljeno "stojiš na dasci i veslaš" pojasnio je direktor Misterion Riviere Krešo Rogoz.

- Ukoliko je netko još nije isprobao, sada je pravo vrijeme za to. Važno je napomenuti da su ove specijalne daske prilagođene upravo za plovidbu rijekama.Tijekom cijelog dana kroz 4 termina bit će moguće iznajmiti SUP daske te uživati u vožnji mističnom Kupom – i to stojeći.

Kroz četiri termina tijekom dana posjetitelji mogu zakazati i besplatnu vožnju električnim biciklima koje je osigurao Grad Ozalj te na taj način razgledati sve znamenitosti grada. A vrući ljetni dani uz Kupu zasigurno ne prolaze bez dobrog rafting, a ekipa iz Misterion Riviere pripremila je odličnu rutu i kompletnu opremu.

-Vožnja je na rasporedu od 17-19,30h, a polazak je s gradskog kupališta u Ozlju uzvodno u trajanju od cca 1 sat i 15 min, te natrag nizvodno prema gradskom kupalištu planirano u istom vremenskom rasponu. Cijena spusta uključuje vožnju u profesionalnim raft čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera svu potrebnu opremu (kacigu, sigurnosni prsluk za vodu, neoprenske šlapice za vodu, veslo), osiguranje od nezgode, fotografiranje i snimanje GoPro kamerom, dodao je Krešo Rogoz.

Tijekom subotnjeg eventa “Kupom kroz Ozalj” po promotivnim cijenama bit će dostupne i vrhunske vinske kapljice Udruge vinogradara, vinara i voćara Ozalj, a ostale pojedinosti o program zainteresirani posjetitelji mogu potražiti na [email protected], [email protected] ili na broj 099/5484-002.

Izdvojeno


Reci što misliš!