ŽUPANIJA / OZALJ

POČETAK RADOVA

Započeo projekt rekonstrukcije središnjeg dijela Doma zdravlja Ozalj vrijednosti preko 2 milijuna kuna

Započeo projekt rekonstrukcije središnjeg dijela Doma zdravlja Ozalj vrijednosti preko 2 milijuna kuna

Na najstarijem dijelu zgrade Doma zdravlja Ozalj, iz 1956. godine, provode se radovi rekonstrukcije i obnove decentraliziranim sredstvima Karlovačke županije.

Radovi na rekonstrukciji središnjeg dijela zgrade Doma zdravlja Ozalj u punom su jeku. Naime, u sklopu županijskog projekta „KaŽu zdravlje“, Dom zdravlja Ozalj osigurao je izradu dokumentacije za projekt „Rekonstrukcije središnjeg dijela zgrade doma“, idejno arhitektonsko rješenje, eloborat i glavni projekt, čime su ujedno stvorene pretpostavke za početak radova obnovu najstarijeg dijela zgrade doma.

Zahvat obuhvaća nadogradnju postojećeg dijela prizemne zgrade, zatim izvedbu kata kao konstruktivne cjeline, kojom će se na prvom katu dobiti površina iznad prizemlja 253m2 bruto izgrađene površine, a na postojećem dijelu na katu veličine 62m2 bruto izgrađene površine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na taj način prošit će se kapaciteti za fizikalnu terapiju, dobiti novi prostor za smještaj ortopana, zubnog RTG-a i ultrazvuka na jednom mjestu, kao i stvoriti kapaciteti za novu ordinaciju za male zahvate u dentalnoj medicini, dodatni sanitarni čvor za pacijente i osoblje, garderoba te spojni hodnici.

-Svrha ovog projekta je planski osigurati bolju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu svim osiguranicima ovog područja, poboljšati uvjete rada djelatnika ustanove, kazala je ravnateljica Doma zdravlja Ozalj Nada Diković za KAportal.

Financijska sredstva najvećim dijelom osigurana su iz decentraliziranih sredstava Karlovačke županije, u iznosu od 2 milijuna kuna, dok ukupna vrijednost projekta iznos 2.250.000 kuna. 

Za vrijeme trajanja radova rekonstrukcije, pacijente su ujedno i obavješava da za glavni ulaz u zgradu Doma zdravlja Ozalj koriste ulaz za invalide, bočnu rampu. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!