ŽUPANIJA / OZALJ

HUMANITARNA AKCIJA

Branitelji ozaljskog područja sudjelovali u humanitarnom projektu "Vožnja bicklom kroz Hrvatsku"

Branitelji ozaljskog područja sudjelovali u humanitarnom projektu

Sve prikupljene donacije ostvarene ovim projektom donirat će se za obnovu rodne kuće kardinala Stepinca u selu Brezarić.

Udruga branitelja ozaljskog područja uključila se u humanitarni projekt „Vožnja biciklom kroz Hrvatsku“. Riječ je o projektu udruge hrvatskih branitelja „Lučonoše“ iz Kaštel Lukšića, kojom nastoji prikupiti donacije za obnovu rodne kuće kardinala Stepinca u selu Brezarić, i to upravo biciklističkom rutom od Iloka do Krašića, dugom 2040 kilometara. 

UDVDR RH ogranak Zrinski i Frankopan Ozalj, na čelu s predsjednikom Josipom Lukežić, uključila se u ovaj projekt uz pomoć grada Ozlja i općina Kamanje, Ribnik i Žakanje. Biciklisti ogranka dočekali su svoje kolege na Turnju, a nakon razgledavanja muzeja i paljenja lampiona, svi zajedno krenuli su prema Ozlju, gdje ih je dočekala gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić, članovi ogranka i građani grada Ozlja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon odavanja počasti kod spomen obilježja poginulim hrvatskim vitezovima ozaljskog kraja u centru grada i razgledavanja spomen sobe, svi zajedno nastavili su vožnju prema konačnom cilju,Krašiću.

Izdvojeno


Reci što misliš!