ŽUPANIJA / OZALJ

HVALA I DOVIĐENJA

Predsjednik ozaljskog SDP-a Dino Šekerović odselio u Ljubljanu, pa odande poslao ostavku: "I prije sam je nudio, ali su preporučili da je odgodim"

Predsjednik ozaljskog SDP-a Dino Šekerović odselio u Ljubljanu, pa odande poslao ostavku:

"Zato ovim putem javno, 18.9.2020. podnosim ostavku i prepuštam upravljanje organizacijom nekome drugome"

Mladi predsjednik SDP-a Ozlja podnio je ostavku, kaže da već godinu i pol živi u Ljubljani. Navodno je i prije htio otići s funkcije, ali su mu sugerirali da ostane, iako više ne živi u svojem rodnom gradu.

U pismu koje prenosimo u cijelosti razlaže ovu neobičnu situaciju:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drage članice i članovi SDP-a Ozlja i Karlovačke županije,

kao što znate, već 18 mjeseci trajno živim u Ljubljani i shodno tome nisam u mogućnosti obavljati poslove predsjednika ozaljskog SDP-a. U tom periodu nikad nisam odustajao od ideje o izboru novog vodstva kojem sam htio prepustiti organizaciju. U protivnom, došlo bi do raspuštanja organizacije i postavljanja povjerenika.

Iako sam nakon imenovanja vršiteljice dužnosti nekoliko puta predlagao svoju ostavku i raspisivanje Izbora za gradska tijela ozaljskog SDP-a, nailazio sam na preporuku Gradskog odbora GO SDP Ozalj da to odložimo za neko drugo vrijeme. Ja kao odgovoran član SDP-a ne mogu i ne smijem preuzeti odgovornost za funkciju koju ne obavljam, shodno tome ne snosim odgovornost za rezultat lokalnih izbora.

Zato ovim putem javno, 18.9.2020. podnosim ostavku i prepuštam upravljanje organizacijom nekome drugome. Organizaciji je potrebno novo vodstvo će pripremiti program i ljude za lokalne izbore u proljeću.

Ozlju je SDP potrebniji nego ikad, a SDP-u su potrebni neki novi ljudi.

Srdačan podzdrav,
Dino Šekerović

 

Izdvojeno


Reci što misliš!