ŽUPANIJA / OZALJ

DOPIS POMIRENJA

Preokret u slučaju "Stari grad Ozalj"? Družba "Braće Hrvatskog Zmaja" izrazila volju prezentirati na što su potrošili 1,5 milijuna kuna

Preokret u slučaju
Stari grad Ozalj

Inicijativu Družbe za transparentni dijalog i suradnju, gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić sa zadovoljstvom pozdravlja.

Komunikacija na relaciji Grada Ozlja i Družbe "Braće Hrvatskog Zmaja" oko stanja u Starom gradu izgleda da bi se trebala popraviti. Naime, KAportal je u nekoliko navrata izvještavao o problemima s kojim se Grad Ozalj susreće po pitanju infrastrukture Starog grada, a koji uključuju i pritisak Družbe na povećanje najma prostora koje koristi gradski Zavičajni muzej, kao i loše održavanje prostora.

No, očito je Družba odlučila stati pred javnost transparentno, te prezentirati svoje aktivnosti i planove, podastrijeti sve prihode zadnjih godina, koje samo prema odobrenim projektima od strane Ministarstva kulture u zadnje tri godine premašuju iznos od 1,5 milijuna kuna, kao i troškove uređenja Starog grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dopisu upućenom na adresu gradonačelnice Grada Ozlja Gordane Lipšinić te zamjenika Stjepana Basara, vlasnici Starog grada Ozlja pozivaju na suradnju i dijalog s Gradom i Gradskim vijećem. Ovu inicijativu Družbe, sa zadovoljstvom pozdravlja i gradonačelnica Lipšinić, koja je na zadnjoj sjednici vijeća kazala kako će joj se Grad svakako odazvati.

Izdvojeno


Reci što misliš!