ŽUPANIJA / OZALJ

INFRASTRUKTURA U ZONI

Izgradnja prometnice i radovi na željezničkom prijelazu u ozaljskoj poduzetničkoj zoni Lug pri samom su kraju

Izgradnja prometnice i radovi na željezničkom prijelazu u ozaljskoj poduzetničkoj zoni Lug pri samom su kraju

Ukupna vrijednost projekta proteže se na iznos od 6,1 milijuna kuna, od čega je Grad osigurao bespovratna europska sredstva u iznosu od 3,5 milijuna kuna.

Nakon završetka projekta prometnog povezivanja zone malog i velikog gospodarstva u poduzetničkoj zoni Lug u Ozlju, slijedi i rekonstrukcija nastavka stare prometnice na istočnom dijelu zone, u ulici akademika Milana Heraka, koja je dobrim dijelom neupotrebljiva, uska za prometovanje, s oštrim zavojem i bez bankine.

Rekonstrukcija navedene prometnice obuhvaća dio od reciklažnog dvorišta do Etno sela odnosno do spoja Trške ceste, te će pratiti isti profil nove prometnice, u skladu sa svim propisanim standardima i vrsti prometa u gospodarskim zonama. Projektnu dokumentaciju i potrebne dozvole Grad ima pripremljene, a prema riječima voditeljice odsjeka za urbanizam i komunalne poslove Vesne Cvijak, planira se vrlo brzo krenuti i u fazu radova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, realizacija projekta izgradnje i rekonstrukcije prometnica u ozaljskoj gospodarsko-proizvodnoj zoni Lug pri samom je kraju. Izvršena je prva terenska kontrola od strane SAFU-a te je najavljena još jedna do kraja mjeseca, kada se očekuju završetak radova i na prometnici i željezničkom cestovnom prijelazu. Ukupna vrijednost projekta proteže se na iznos od 6,1 milijuna kuna, od čega je Grad osigurao bespovratna europska sredstva u iznosu od 3,5 milijuna kuna.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!