ŽUPANIJA / OZALJ

NOVO VODSTVO

Spoj mladosti i iskustva: Ozaljski SDP održao unutarstranačke izbore, stranku preuzeo gradski vijećnik Igor Grgić

Spoj mladosti i iskustva: Ozaljski SDP održao unutarstranačke izbore, stranku preuzeo gradski vijećnik Igor Grgić

Na unutarstranačkim izborima, najveću oporbenu stranku u Ozlju preuzeo je mladi gradski vijećnik Igor Grgić zajedno sa svojom zamjenicom Biserkom Vranić.

Na unutarstranačkim izborima održanim prošlim mjesec, gradska organizacija SDP Ozalj dobila je novo vodstvo. Tako će u narednom razdoblju najveću oporbenu stranku u Ozlju voditi sadašnji vijećnik Gradskog vijeća Grada Ozlja Igor Grgić, koji kako kaže za KAportal ima cilj upravo kroz SDP raditi na unaprjeđenju kvalitete života ljudi kao i jačati angažiranost mladih u politici, kako na lokalnoj, tako na višim razinama. U tome će mu potpora biti i novoizabrana potpredsjednica, ujedno i najpoznatije lice ozaljskog SDP-a, Biserka Vranić.

Upravo ova sinergija mladosti i iskustva, smatra predsjednik Grgić ključan je faktor uspjeha te će zasigurno pridonijet kvalitetnijem radu stranke, a prvi test za to su nadolazeći lokalni izbori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Stranka se intenzivno priprema za lokalne izbore, a do tada bit ćemo aktivna oporba u Gradskom vijeću Grada Ozlja, u kojem ćemo predlagati rješenja i reagirati uvijek kada je to potrebno.

Gradska organizacija SDP Ozalj nakon dugo vremena ima u svojim redovima i zastupnicu u Hrvatskom saboru Irenu Šimunić, koja će zasigurno svojim iskustvom dati vjetar u leđa cijeloj organizaciji, istaknuo je novoizabrani predsjednik Igor Grgić.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!