ŽUPANIJA / OZALJ

MALI VIJEĆNICI

Ozaljska dječja gradonačelnica Lea Blažina uputila zamolbu Gradskom vijeću Ozlja: Nedostaje prostora za djecu i mlade

Ozaljska dječja gradonačelnica Lea Blažina uputila zamolbu Gradskom vijeću Ozlja: Nedostaje prostora za djecu i mlade

Dječji saziv gradskog vijeća na čelu s dječjom gradonačelnicom aktivno se zalaže za potrebe djece i mladih na području grada Ozlja.

Dječja gradonačelnica Grada Ozlja Lea Blažina sudjelovala je po prvi puta i na redovitom zasjedanju Gradskog vijeća, na kojem je uz predstavljanje novog saziva Dječjeg vijeća uputila i zamolbu za potrebu pronalaska prostora za djecu i mlade.

Naime, naglasivši važnost dječje participacije kao prava sudjelovanja djece i izražavanja mišljenja o svim pitanjima koja se odnose na njih, dječja gradonačelnica Lea Blažina istaknula je kako je dječje gradsko vijeće raspravljalo o potrebama mladih na području grada Ozlja. Ujedno, na svojoj prvoj sjednici jednoglasno je donesen zaključak da u gradu nedostaje prostora za djecu i mlade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na temelju ankete provedene među dječjim vijećnicima postalo je jasno da je nedostatak prostora za djecu i mlade problem naše zajednice. Uz nedostatak prostora, vijećnici smatraju da bi trebalo biti i više sadržaja poput projekcija filmova, koncerata, kvizova, klizališta i slično. Nadamo se da ćete naš prijedlog prihvatiti i pronaći rješenje, istaknula je ozaljska dječja gradonačelnica.

Podršku u radu i aktivnostima ozaljskog Dječjeg gradskog vijeća pruža Društvo Naša djeca Ozalj, koji dugi niz godina provodi aktivnosti i programe usmjerene prema poboljšanju statusa djece i mladih na širem ozaljskom području.

Izdvojeno


Reci što misliš!