ŽUPANIJA / OZALJ

KOMUNALNA ULAGANJA

U Ozlju završena sanacija i izgradnja nogostupa u centru grada i Zajačkom selu, do kraja mjeseca kreću radovi i u Jaškovu

U Ozlju završena sanacija i izgradnja nogostupa u centru grada i Zajačkom selu, do kraja mjeseca kreću radovi i u Jaškovu

Iz Grada Ozlja najavljuju kako u ovom mjesecu počinju dugo očekivani radovi na izgradnji nogostupa u Jaškovu.

U gradu Ozlju krajem godine završeni su radovi na sanaciji nogostupa u Šenoinoj ulici, a na drugom dijelu grada u Zajačkom selu započeli su radovi na izgradnji nastavka nogostupa uz dionicu županijske ceste, koja je prošle godine presvučena novim slojem asfalta.

Sanacijom dijela nogostupa u ulici Augusta Šenoe ujedno je nakon niza godina postojeći nogostup spojen s onim u Kolodvorskoj cesti, što zasigurno ide na ruku pješacima. Kako je potvrdila voditeljica odjela za urbanizam i komunalne poslove Grada Ozlja Vesna Cvijak na upit KAportala, radi se o završetku pojedinačnih dionica nogostupa na dva mjesta, na kojem je već bio projektiran i započet nogostup, ali zbog imovinsko pravnih odnosa nije završen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S druge strane u Zajačkom selu, riječ je o izgradnji novog nogostupa dužine nešto manje od 200 m uz dionicu županijske ceste, za koji je ishođena građevinska dozvola, čija ukupna vrijednost projekta iznosi 92 tisuće kuna.

- Županijska uprava za ceste je prilikom prošlogodišnje rekonstrukcije svoje ceste na toj lokaciji postavila cestovni rubnjak na cijeloj dužini zahvata pa je Grad u ovom zahvatu trebao osigurati vanjski rubnjak, podlogu i završni asfaltni sloj, pojasnila je Vesna Cvijak.

Ujedno, u Ozlju su u tijeku pripreme za početak izgradnje dugo očekivanog nogostupa u Jaškovu. Kako nam je potvrđeno u Gradu, Odluka o odabiru izvođača radova postala je izvršna, u sljedećem tjednu planirano je potpisivanje ugovora te uvođenje izvođača u posao do kraja mjeseca.

Izdvojeno


Reci što misliš!