ŽUPANIJA / OZALJ

OLAKŠANJE ZA MJEŠTANE

Ceste Karlovac gradit će nogostup u Jaškovu, za realizaciju investicije Grad Ozalj osigurao sredstva u iznosu od 1,8 milijuna kuna

Ceste Karlovac gradit će nogostup u Jaškovu, za realizaciju investicije Grad Ozalj osigurao sredstva u iznosu od 1,8 milijuna kuna

Izgradnja nogostupa u Jaškovu ukupne dužine 1,6 km, obuhvaća i radove na popratnoj oborinskoj odvodnji.

Kao što je voditeljica odsjeka za urbanizam i komunalne poslove Grada Ozalj Vesna Cvijak u razgovoru za KAportal prije najavila, potpisan je ugovor s izvođačem radova na izgradnji nogostupa u Jaškovu.

- Nakon provedenog postupka javne nabave za radove na izgradnje nogostupa u Jaškovu, potpisan je ugovor s odabranim ponuditeljem, s tvrtkom Ceste Karlovac d.d. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1.870.378,65 kuna s PDV-om, a rok završetka radova je lipanj 2021. godine, poručuju iz gradske uprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon potpisivanja ugovora, do kraja mjeseca slijedi i uvođenje izvođača u posao. Nogostup u Jaškovo gradit će se u ukupnoj dužini od 1,6 km kroz naselje, a obuhvaćat će izgradnju nogostupa s pripadajućom oborinskom odvodnjom.

Ponovimo, kako je izgradnja nogostupa u Jaškovu bila i česta tema Gradskog vijeća, te je Grad u nekoliko navrata najavljivao projekt i tražio potencijalne financijske izvore za provedbu investicije. Prvi korak prema realizaciji projekta učinjen je krajem prošle godine, raspisivanjem javne nabave i osiguravanjem proračunskih sredstava. Sada prethodi ono glavno i stanovnicima jedino vidljivo, dolazak mehanizacije i početak radova.

Izdvojeno


Reci što misliš!