ŽUPANIJA / OZALJ

NOVI TURISTIČKI URED

Turistička zajednice Kupa dobila direktora - to je Toni Šarić, njegovo imenovanje odobrilo Ministarstvu turizma

Turistička zajednice Kupa dobila direktora - to je Toni Šarić, njegovo imenovanje odobrilo Ministarstvu turizma

Novoosnovana Turistička zajednica područja Kupa pokriva općine Lasinja, Draganić, Kamanje, Žakanje, Ribnik i grad Ozalj.

Turističkoj zajednici područja Kupa i službeno potvrđen direktor, u narednom periodu vodit će je Toni Šarić. Naime, nakon iskazivanja interesa za zajedničkom suradnjom za osnivanje Turističke zajednice područja Kupa između općina Lasinje, Draganića, Kamanja, Žakanja, Ribnika te Grada Ozlja te provedene Osnivačke skupštine i javnog natječaja,  Ministarstvo turizma i sporta dalo je suglasnost na imenovanje direktora.

Novoizabrani direktor Toni Šarić do 1. veljače otkako je preuzeo vođenje turističkog ureda, radio je i provodio brojne turističke projekte i aktivnosti, kao voditelj Odsjeka za gospodarstvo i projekte Grada Ozlja i kasnije stručni suradnik za projekte i gospodarstvo. Po struci je diplomirani ekonomist, ima 47 godina, oženjen i ima dvoje djece, a iz njegove biografije važno je izdvojiti i posao voditelja marketinga Hotela Villa Lenije u Vinkovcima, kao i ulogu osnivača i umjetničkog direktora Festivala dokumentarnog rock filma DORF od 2007. godine pa sve do danas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da podsjetimo, od ožujka  2014.godine, Turistička zajednica Grada Ozlja nema zaposlenih djelatnika, no ipak, kako pojašnjavaju, nastojalo se provoditi sve planirane aktivnosti u skladu s potrebama turističke destinacije i interesima članova turističke zajednice. U rujnu 2019. u Ozlju je održana Osnivačka Skupština Turističke zajednice područja Kupa, a prvi mandat predsjednika Turističke zajednice područja Kupa obnaša Gordana Lipšinić, gradonačelnica Grada Ozlja, a nakon toga općinski načelnici abecednim redom.

Novi turistički ured Turističke zajednice područja Kupa započeo je s radom u prostorijama na adresi Kurilovac 8a, poznatoj kao Humićka u Ozlju, a detaljnije o aktivnostima zainteresirana javnost može redovito pratiti na društvenim mrežama i web stranici zajednice www.tzp-kupa.hr .

 

Izdvojeno


Reci što misliš!