ŽUPANIJA / OZALJ

NOVA DVORANA

Počela priprema parcele za izgradnju nove školske dvorane u Ozlju, iz Grada naglašavaju: Dvorana je skladu s uvjetima nadležnog Ministarstva

Počela priprema parcele za izgradnju nove školske dvorane u Ozlju, iz Grada naglašavaju: Dvorana je skladu s uvjetima nadležnog Ministarstva

Školska sportska dvorana u sklopu Osnovne škole Slava Raškaj Ozalj gradi se u skladu sa standardima i uvjetima nadležnog Ministarstva obrazovanja.

U Ozlju počela priprema parcele za izgradnju nove školske sportske dvorane pri Osnovnoj školi Slava Raškaj. Naime, kako je već KAportal izvještavao, zajedničkom inicijativom Karlovačke županije i Grada Ozlja, projekt proširenja škole kako bi ista imala uvjete za jednosmjenski rad te izgradnja dvodjelne školske sportske dvorane, jedna je od značajnijih lokalnih investicija, vrijednosti 20-tak milijuna kuna.  

Troškove pripreme projektne dokumentacije osigurao je Grad Ozalj i za to izdvojio 330 tisuća kuna, a Karlovačka županija kao osnivač ,u proračunu za 2021. godinu osigurala je milijun kuna potrebnih za realizaciju projekta. Uz to, financijska sredstva za izgradnju planiraju se osigurati iz mjere Fonda za oporavak, zajedno s ostalim županijskim investicijama podizanja kvalitete školskog sustava teškog 80 milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, iako u javnosti postoji mnogo polemika o samoj veličini dvorane i o eventualnoj potrebi za većom, iz Grada Ozlja napominju kako se školska sportska dvorana gradi u skladu sa standardima i uvjetima nadležnog Ministarstva obrazovanja.

Kako je najavljeno, u ovoj godini očekuje se potpisivanje ugovora i početak same gradnje.

Pogledajte idejno rješenje...

Izdvojeno


Reci što misliš!