ŽUPANIJA / OZALJ

ZA VEĆI STANDARD

U tijeku rekonstrukcija i dogradnja zgrade Doma zdravlja u Ozlju od 3 milijuna kuna, završetak radova očekuje se do kraja godine

U tijeku rekonstrukcija i dogradnja zgrade Doma zdravlja u Ozlju od 3 milijuna kuna, završetak radova očekuje se do kraja godine
www.dom-zdravlja-ozalj.hr

Iz Karlovačke županije napominju kako je u ovom mandatu uloženo preko 4 milijuna kuna za poboljšanje standarda Doma zdravlja Ozalj.

Karlovačka županija i Dom zdravlja Ozalj potpisali su ugovor o nastavu i dovršetku radova na rekonstrukciji zgrade ustanove, ukupne vrijednosti 4,5 milijuna kuna. Naime, ponovimo kako se u Domu zdravlja Ozalj provode radovi na rekonstrukciji i proširenju prostornih kapaciteta, a projekt bi trebao završiti do kraja godine.

Najvećim dijelom financirani su decentraliziranim sredstvima Karlovačke županije, koja je za nastavak projekta osigurala 1,6 milijuna kuna proračunskih sredstva, a u tom iznosu već je participirala i u prvoj fazi radova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako napominju iz Karlovačke županije, ovo je nastavak ulaganja u zdravstveni sustav na području županije, a do sada je u mandatu aktualne županijske vlasti u Dom zdravlja Ozalj uloženo preko 4 milijuna kuna, bilo kroz projekt „KAŽU zdravlje“, specijalizacije i usavršavanja liječnice opće medicine, nabavke vozila za sanitetski prijevoz.

Izdvojeno


Reci što misliš!