ŽUPANIJA / OZALJ

POČETAK RADOVA

Krenuli radovi na izgradnji 1.600 metara dugog nogostupa u Jaškovu, radove obišla i gradonačelnica Gordana Lipšinić

Krenuli radovi na izgradnji 1.600 metara dugog nogostupa u Jaškovu, radove obišla i gradonačelnica Gordana Lipšinić

Za projekt izgradnje nogostupa i oborinske odvodnje, financijska sredstva je odobrilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova.

Dugo očekivani radovi na izgradnji nogostupa u mjesto Jaškovo na području grada Ozalj danas su i službeno počeli. Riječ je investiciji Grada u iznosu od gotovo 1,9 milijuna kuna, a izgradnja nogostupa u dužini od 1 600 metara obuhvaća i radove na izgradnji pripadajuće oborinske odvodnje.

Gradonačelnica grada Ozlja Gordana Lipšinić obišla je radove u Jaškovu te je tom prilikom naglasila važnost investiciji za ovo područje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 - Ovaj projekt važan je za Jaškovo i to ne samo u prometnom smislu, nego i zbog činjenice da se nadograđuje na druge sjajne projekte i aktivnosti iz Jaškova kao što su odličan rad Centra za pružanje usluga u zajednici, manifestacije ŠtrudlaFest i „Run of Heart“,  rad vrijednih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, te agilnih vatrogasca i lokalnih poduzetnika.

Radove izvodi tvrtka Ceste Karlovac d.d., a rok završetka planira se u lipnju ove godine. Dio financijska sredstva za realizaciju ovog projekta Grad Ozalj osigurao je i iz Programa podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, u iznosu od 350 tisuća kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!