ŽUPANIJA / OZALJ

VIVODINA WINE&WALK

Bogata vivodinska enogastronomija oduševila i SDP-ove zastupnice iz Slavonije

Bogata vivodinska enogastronomija oduševila i SDP-ove zastupnice iz Slavonije

Odličnu priliku za upoznavanje vinogradarskog kraja Vivodine te lokalne enogastronomije nisu htjele zaobići ni saborske zastupnice

Turističko rekreativna manifestacija Vivodina Wine&Walk, koja se ovog vikenda po prvi puta održala u Karlovačkoj županiji u organizaciji AK Maraton 2000, Udruge vinogradara, vinara i voćara Ozalj, Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije, Turističke zajednice područja Kupa te Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje, ukoliko se pita posjetitelje bila je pun pogodak.

Odličnu priliku za upoznavanje vinogradarskog kraja Vivodine te lokalne enogastronomije, nisu htjele zaobići ni saborske zastupnice SDP-a, slavonke Romana Nikolić i Marine Bilić Opačak u društvu Ozljanke Irene Šimunić, koje kako kažu, kroz šetnju od šest sati i obilaskom devet vinarija, ljubazni domaćini doprinijeli su nezaboravnom doživljaju uz najbolja vina i sa svim delicijama vivodinskog kraja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovim prigodom želimo zahvaliti svima na prekrasnim trenucima provedenim u vivodinskom kraju. Nakon odlične promocije, zasigurno će svaki posjetitelj poželjeti doći opet i nadamo se da će i dalje biti prilike za to. A do tada ostaje ova nezaboravna uspomena na sudjelovanje u manifestaciji Vivodina Wine&Walk, poručuju u nastavku.

Izdvojeno


Reci što misliš!