ŽUPANIJA / OZALJ

POČETAK SEZONE

Ozaljski kraj u pripremi za novu sezonu - Turistička zajednica područja Kupa subvencionirat će troškove testiranja stranih gostiju

Ozaljski kraj u pripremi za novu sezonu - Turistička zajednica područja Kupa subvencionirat će troškove testiranja stranih gostiju

Besplatno testiranje ostvaruju strani državljani ukoliko izvrše uplatu za komercijalni smještaj minimalno jednu noć na području Turističke zajednice područja Kupa.

Kako će i ova turistička sezona biti u sjeni pandemije COVID-19, turistički sektor u pripremama je suočiti se sa svim izazovima koja ona donosi. Tako je i novoosnovana Turistička zajednica područja Kupa, koja obuhvaća grada Ozalj i općine Lasinja, Draganić, Kamanje, Žakanje i Ribnik, izišla u susret turističkim djelatnicima na svom području, subvencionirajući troškove testiranja stranim posjetiteljima i turistima, koje je još uvijek obvezno prilikom ulaska u Hrvatsku.

Sufinanciranje testiranja provodi se u suradnji s Domom zdravlja Ozalj te je prilikom ostvarivanja ove pogodnosti, potrebno izvršiti uplatu za komercijalni smještaj minimalno jednu noć na području Turističke zajednice područja Kupa u razdoblju od 1.svibnja do 31. prosinca 2021. godine, te predočiti ovjerenu potvrdu iz eVisitora o boravku osobe koja se testira, koju izdaje i ovjerava iznajmljivač.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turistička zajednica područja Kupa sufinancira uslugu testiranja u iznosu od 150 kn po osobi, sukladno cjeniku Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije, a ukupan iznos predviđen za troškove testiranja je pet tisuća kuna. Inače, Dom zdravlja Ozalj provodi brza antigenska testiranja radnim danom, od ponedjeljka do petka u terminu od 8 do 9 sati, te vikendom od 8 do 10 sati, te nije potrebno naručivanje.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!