ŽUPANIJA / OZALJ

PAMETNO RJEŠENJE

Aplikacijom YESTivo za lakši plasman domaćih proizvoda, gradonačelnica Lipšinić: Ovo rješenje nadopunjuje ozaljsku priču

Aplikacijom YESTivo za lakši plasman domaćih proizvoda, gradonačelnica Lipšinić: Ovo rješenje nadopunjuje ozaljsku priču

Riječ je prvoj hrvatskoj mobilnoj aplikaciji, koja direktno spaja proizvođače domaćih proizvoda i usluga s kupcima.

Aplikacija YESTivo službeno je predstavljena u Ozlju, u suradnji Grada i neprofitabilne tvrtke „Biti bolji“ iz Osijeka, pod pokroviteljstvom časopisa Poduzetnik. Riječ je naime, o prvoj hrvatskoj mobilnoj aplikaciji, koja direktno spaja proizvođače domaćih proizvoda i usluga s kupcima iz Hrvatske, ali i svijeta. Gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić pozdravila je dolazak aplikacije YESTivo u Ozalj te istaknula kako YESTivo nadopunjuje i zaokružuje ozaljsku priču.

- Godinama ulažemo značajna sredstva u poljoprivredu i imamo niz sjajnih domaćih proizvoda. Štoviše, Ozalj je prvi po ulaganjima u poljoprivredu po glavi stanovnika, a sad im možemo pomoći dovesti i kupce na vrata. Pomaci su napravljeni i u privlačenju posjetitelja grada, sve smo vidljiviji na karti Hrvatske tako da me iskreno veseli što imamo rješenje koje će povezati ponudu i potražnju na najjednostavniji i najjeftiniji način, istaknula je gradonačelnica Lipšinić na časpois Poduzetnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz udruge "Biti bolji" napominju kako su htjeli osmisliti jednostavan model koji će olakšati i omogućiti svim OPG-ovcima i malim proizvođačima plasman i prodaju domaćih proizvoda i usluga, direktno, bez posrednika. Iz Grada Ozlja napominju kako će korištenje aplikacije za sve zainteresirane ozaljske poljoprivrednike biti potpuno besplatno.  

 

Izdvojeno


Reci što misliš!