ŽUPANIJA / OZALJ

ŽUPANIJSKA INVESTICIJA

Do kraja godine završetak radova na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja Ozalj, političari ga predizborno posjetili danas

Do kraja godine završetak radova na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja Ozalj, političari ga predizborno posjetili danas

Vrijednost projekta rekonstrukcije zgrade ozaljskog Doma zdravlja iznosu 4,5 milijuna kuna.

Radovi na 2. fazi rekonstrukcije zgrade Doma zdravlja Ozlja privode se kraju te će se njihovim završetkom steći uvjeti preseljenja i proširenja nekih od odjela i ambulanti, kako bi korisnici imali bolju i sadržajniju medicinsku uslugu, poručila je to ravnateljica DZ Nada Diković prilikom današnjeg obilaska radova.

- Projekt bi trebao u cijelosti završiti do kraja ove godine kada će djelatnici Doma zdravlja, no prije svih građani Ozlja i okolice, dobiti znatno udobnije prostore za rad i pružanje zdravstvenih usluga. To otvara mogućnost novih sadržaja i usluga koje korisnici do sada nisu imali mogućnosti dobiti u okviru ozaljskog Doma zdravlja, dodala je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar izrazila je zadovoljstvo što Ozalj dobiva ovako vrijedan objekt koji će podići standard, kvalitetu i razinu zdravstvenih usluga naglasivši da je Karlovačka županija prepoznala važnost realizacije ovog projekta te ga od početka financijski pratila.

Osim ovog, u skoro vrijeme kreće realizacija još nekoliko vrijednih projekata u zdravstvu Karlovačke županije, to su proširenje prostora SUVAG-a u Karlovcu, pedijatrije pri Domu zdravlja Ogulin te energetske obnove Doma zdravlja Karlovac, na Dubovcu, što će Županija najvećim dijelom financirati sredstvima vlastitog proračuna, najavljuju iz Karlovačke županije.

Radove na projektu proširenja i adaptacije zgrade ozaljskog Doma zdravlja izvodi tvrtka Kolos iz Duge Rese, a projekt se financira iz decentraliziranih sredstava, u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna.

Izdvojeno


Reci što misliš!