ŽUPANIJA / OZALJ

VEĆI STANDARD

U gradu Ozlju počeli radovi na uređenju sportske zone - novo igralište NK Zrinski Ozalj gradit će se i sredstvima Ministarstva turizma i sporta

U gradu Ozlju počeli radovi na uređenju sportske zone - novo igralište NK Zrinski Ozalj gradit će se i sredstvima Ministarstva turizma i sporta

Program javnih potreba u sportu Grada Ozlja za 2021. godini težak je gotovo 1,3 milijuna kuna.

Grad Ozalj krenuo je s uređenjem Sportskog parka. Naime, sredstvima Ministarstva turizma i sporta te Grada Ozlja, započeli su radovi na izgradnji novog nogometnog igrališta nogometnog kluba Zrinski Ozalj. Kako su iz Grada obavijestili, nakon iskolčenja granica novog igrališta i održanog radnog sastanka investitora, izvođača i stručnog nadzora i službeno je započela realiacija projekta uređenja, kojim će se povećat dimenzije igrališta, postaviti drenažni sloj i sustav navodnjavanja te urediti travnjak.

Za uređenje sportskog parka, Grad Ozalj u proračunu predvidio je ukupan iznos od 845 tisuća kuna, a resorno Ministarstvo u projektu će participirati sredstvima od 320 tisuća kuna. Ova investicija ujedno je i rezultat nikad bogatijeg Programa javnih potreba u sportu, koji je u ovoj godini težak gotovo 1,3 milijuna kuna. Inače, na redovno financiranje sportskih udruga i sportskih društava, godišnje iz proračuna Grada odlazi 260 tisuća kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo početkom radova na novom igralištu NK Zrinski Ozalj izrazila je i gradonačelnica Lidija Bošnjak, koji će, kako je dodala, poboljšati uvjete za odrađivanje sportskih aktivnosti nogometaša, što je ujedno i cilj ove investicije.

Izdvojeno


Reci što misliš!