ŽUPANIJA / OZALJ

LJETNA POZORNICA

Etno - river jazz festival ovog ljeta ugrijat će kulturnu scenu grada Ozlja - bit će to spoj kulture, glazbe, gastronomije i turizma

Etno - river jazz festival ovog ljeta ugrijat će kulturnu scenu grada Ozlja - bit će to spoj kulture, glazbe, gastronomije i turizma

Zavičajni muzej i Grad Ozalj programom Etno - river jazz festivala imaju za cilj ponudili nešto novo i omogućiti kvalitetniji sadržaj svim posjetiteljima Ozlja i okolice.

Društveni život ovog ljeta u Ozlju začinit će Etno - river jazz festival. Spoj kulture, glazbe, gastronomije i turizma osmišljen od strane Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj ima za cilj promovirati jazz glazbu, te okupljati glazbenike s ciljem razmjene iskustava i edukacije.

Kako nam javljaju iz Zavičajnog muzeja Ozalj, koncerti će se održati u Etno parku Ozalj 23. srpnja nastupom Zagrebačkog Gyosy jazz kvarteta i 24. kolovoza Melite Lovričević trio, te na Gradskom kupalištu Slave Raškaj Ozalj 2. srpnja kada će se na ljetnu pozornicu zauzeti DJ jazz kvartet i Melita Lovričević kvartet zadnji dan festivala 29. kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U suradnji Zavičajnog muzeja Ozalj te Grada Ozlja, na ovaj način cilj nam je ponudili nešto novo i omogućili kvalitetnije sadržaje svim posjetiteljima Ozlja i okolice. U suradnji s Glazbenom školom Karlovac, pokušat ćemo uključiti i mlađu publiku, koja bi se predstavila i imala priliku pogledati vrhunske glazbenike uživo. Također, svoje glazbene radionice održat će i udruga Karlovački bubnjari Carolosboom. Glavni promotor i oslonac realizaciji programa također je Turistička zajednica područja Kupa, a projekt podržava i Udruga „Ozi“ Ozalj, kazao je ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj Stjepan Bezjak.

Program je sufinanciran od Ministarstva kulture i medija kroz program javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!