ŽUPANIJA / OZALJ

GASTRO DRUŽENJE

U Žakanju, Kamanju i Lasinji počinju ribički vikendi na Kupi - ovo gastro druženje po prvi puta organizira TZP Kupa u suradnji s lokalnim ribolovnim klubovima

U Žakanju, Kamanju i Lasinji počinju ribički vikendi na Kupi - ovo gastro druženje po prvi puta organizira TZP Kupa u suradnji s lokalnim ribolovnim klubovima

Na ribičkim vikendima promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe.

Turistička zajednica područja Kupa u suradnji s lokalnim športskim ribolovnim društvima iz Ozlja, Draganića i Lasinje poziva sve ljubitelje prirode na gastro druženje uz rijeku Kupu. Na ribičkim vikendima promotivno će biti predstavljena gastro ponuda kraja uz Kupu, degustacija ribljeg paprikaša i drugih specijaliteta od riječne ribe, koje će pripremati članovi ribolovnih društava, uz popratni program i goste.

- Prvo druženje zakazujemo u subotu 24. srpnja od 16 sati na plaži Petrinski kut kod Kamanja. Prekrasno kupalište i omiljeno ljetno izletište postat će mjesto predstavljanja ŠRD Ozalj i njihovih kulinarskih u popodnevnim satima. Posjetiteljima će biti predstavljena ponuda lokalnih OPG-ova i vinogradara – najavljuju iz TZP Kupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vikend poslije, u subotu 31.srpnja u Žakanju, točnije kupalištu u Jurovu, novo je druženje s ribičima ŠRD Ozalj i Lovačkim društvom Žakanje. Nakon toga 7. kolovoza na kupalištu u Lasinji, u društvu s članovima ŠRK Lasinja i njihovim gostima.

- Ribičke vikende zaključujemo u prostorima ŠRD Draganić, gdje se već tradicionalno 15.kolovoza okupljaju ribiči iz cijelog kraja – dodaju za kraj organizatori.

Izdvojeno


Reci što misliš!