ŽUPANIJA / OZALJ

POLITIČKA AKTIVNOST

HSP upozorava na moguće probleme s poplavom u G. Pokupju - pozvali gradonačelnicu Ozlja da riješi i druge probleme

HSP upozorava na moguće probleme s poplavom u G. Pokupju - pozvali gradonačelnicu Ozlja da riješi i druge probleme

HSP poziva gradonačelnicu Ozlja da žurno iznađe rješenje za stavljanje u funkciju proizvodnog pogona u Slapnu

HSP-ovci Karlovačke županije su i tijekom ljeta dosta aktivni oko komunalnih tema, pa sui ovog puta novim priopćenjem upozorili na probleme koje bi mogli doći s jeseni i sezonom kiša na ozaljskom području.

Kako navode, pozivaju nadležne i odgovorne u Gradu Ozlju, a "na inicijativu žitelja Mjesnog odbora Gornje Pokupje, da je napokon došlo vrijeme da se pristupi u sinergiji s Hrvatskim vodama uređenju odvodnih kanala i gradnji sustava protupoplavnih mjera u Gornjem Pokupju".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smatraju do uoči jeseni i kišnog razdoblja ovo područje treba zaštiti od poplava. Podsjećaju da su visoke vode proteklih godina uništavale usjeve poljoprivrednika, prekidale promet i onemogućavale normalan život stanovnika Gornjeg Pokupja.

- Također, HSP grada Ozlja ukazuje na brojna ilegalna odlagališta otpada na području Malog Erjavca, Tomašnice, Podbrežja, ali i drugih naselja te poziva na njihovu sanaciju. HSP poziva gradonačelnicu Ozlja da žurno iznađe rješenje za stavljanje u funkciju proizvodnog pogona u Slapnu, zbog toga što bi se na taj način osigurala nova radna mjesta, a koja bi, vjerujemo, dovela do daljnjeg prosperiteta ozaljskog kraja, zaključili su HSP-ovci.

Priopćenje je potpisao predsjednik HSP-a KŽ Željko Belanek.

Izdvojeno


Reci što misliš!