ŽUPANIJA / OZALJ

KULTURNA SCENA

Etno river jazz festival u Ozlju ugostit će D.J. jazz kvartet, a ponudit će neodoljivi spoj kulture, glazbe i gastronomije

Etno river jazz festival u Ozlju ugostit će D.J. jazz kvartet, a ponudit će neodoljivi spoj kulture, glazbe i gastronomije

Odličan jazz kvartet popravit će raspoloženje svojim nastupom u lijepom ambijentu Etno parka Ozalj 24. kolovoza 2021. od 21:00 sati.

Društveni život ovog ljeta u Ozlju bogatiji je za Etno - river jazz festival. Spoj kulture, glazbe, gastronomije i turizma osmišljen od strane Pučkog otvorenog učilišta Katarina Zrinska - Ozalj ima za cilj promovirati jazz glazbu, te okupljati glazbenike s ciljem razmjene iskustava i edukacije.

Kako nam javljaju iz Zavičajnog muzeja Ozalj, još jedan u nizu koncerta unutar festivala održat će se 24. kolovoza od 21 sati u Etno parku Ozalj, na kojem će nastupati D.J. jazz kvartet u sastavu Drage Jakovčevića – tenor, sax, Marka Bertića – gitara, Saše Borovca – bas, te Saliha Sadikovića – bubnjevi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, festival se održava u suradnji Zavičajnog muzeja Ozalj te Grada Ozlja, kao i Turističke zajednica područja Kupa i udruge „Ozi“ Ozalj. Cjelokupni program festivala sufinanciran je od Ministarstva kulture i medija kroz program javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu.

Izdvojeno


Reci što misliš!