ŽUPANIJA / OZALJ

NAKON 13 GODINA

Sportski vikend u Ozlju - na inicijativu Savjeta mladih vraćaju se ozaljske sportske igre, sudjelovat će 13 ekipa u 5 disciplina

Sportski vikend u Ozlju - na inicijativu Savjeta mladih vraćaju se ozaljske sportske igre, sudjelovat će 13 ekipa u 5 disciplina

Ozaljske sportske igre ove godine okupile su 13 ekipa, koje će se takmičiti u disciplinama poput nogometa, graničara, veslanja, trčanja i potezanja konopa, organiziranih na nekoliko lokacija na području grada.

Nakon gotovo 13 godine u Ozlju se vraćaju Ozaljske sportske igre. Naime, na inicijativu Savjetodavnog tijela, Savjeta mladih Grada Ozlja, te u suradnji s Turističkom zajednicom područja Kupa, Grad Ozalj dao je podršku za organiziranje Ozaljskih sportskih igara, koja će se održati ovog vikenda, 21. i 22. kolovoza 2021. godine.

Kako je za KAportal kazao predsjednik Savjeta mladih Grada Ozlja Tomislav Gudasić, ideja za ponovno pokretanje ove manifestacije bio je veliki. No kako se inicijativni sastanak o pokretanju ovog sportskog događaja dogodio tek u mjesecu lipnju, u relativno kratkom vremenu bilo je potrebno osmisliti program i organizirati ga u skladu s epidemiološkim mjerama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Savjet mladih Grada Ozlja je održao nekoliko sastanaka zajedno s gradonačelnicom, Lidijom Bošnjak, te je na kraju odlučeno da je za ovu godinu najbolje krenuti s 5 disciplina. U ovoj godini uspjeli smo okupiti 13 ekipa, koje će se takmičiti u disciplinama poput nogometa, graničara, veslanja , trčanja i potezanja konopa, organiziranih na nekoliko lokacija na području grada – pojasnio je Gudasić.

Ekipna natjecanja bit će podijeljena u dva dana. Pa će tako u subotu, 21. kolovoza, od 9 sati, u naselju Podbrežje započeti natjecanje u muškom nogometu, a na donjem kupalištu, na terenu za odbojku u isto će se vrijeme održat će se natjecanje u graničaru za žene. U nedjelju, 22. kolovoza, od 13 sati na gornjem kupalištu započet će  natjecanje u veslanju, a nakon toga, od 16 sati u centru Ozlja natjecanje u dvije discipline, i to u atletici (trčanje 100 m i trčanje 1.500 m), te od 18 sati i povlačenju konopa. Između natjecateljskih utrka održat će se i revijalna utrka za djecu. Proglašenje pobjednika, uručenje medalja i zahvalnica sudionicima održat će se od 20 sati u Dnevnom boravku na donjem kupalištu.

Organizatori ovog događaja svim sudionicama žele dobru zabavu, puno uspjeha na sportskim igrama, a ujedno zahvaljuju svim donatorima koji su im izišli u susret i pomogli u organizaciji, bilo da se radilo o donaciji u obliku proizvoda ili usluga, novčanoj donaciji u skladu s njihovim mogućnostima ili poklon bonovima.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!