ŽUPANIJA / OZALJ

PUN POGODAK

Turistička manifestacija Vrhovac Wine&Walk Weekend prvog dana okupila preko 180 gostiju svih krajeva Hrvatske - danas slijedi nastavak

Turistička manifestacija Vrhovac Wine&Walk Weekend prvog dana okupila preko 180 gostiju svih krajeva Hrvatske - danas slijedi nastavak
Damir Marković, Vinarija Šoštar, TZ Karlovačke županije

Sami vinari maksimalno su se pripremili i pokazali svoja domaćinstava u najboljem svjetlu, a manifestaciju su u velikom broju podržali i lokalni mještani i kolege iz susjednih sela.

Vrhovac Wine&Walk Weekend manifestacije okupila je prvog dana manifestacije brojne ljubitelje prirode i enogastronomskih užitaka. Skupilo se preko 180 sudionika iz različitih krajeva Hrvatske, koji su obilazeći šest vinarija imali priliku kušati autohtone delicije te slušati zanimljive priče lokalnih vinara.

Kako su poručili iz Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije, u mjestu Vrhovac, u kojem gotovo da nema seoskog domaćinstva koje nema svoj vlastiti vinograd, vrhunski su se pripremili za povećani broj turista koji su ove subote pohrlili njihove vinske podrume. Laganom šetnjom kroz obronke parka prirode Žumberak uz pregršt svježeg zraka i preskakivanje pokojeg potočića sudionici su mogli doživjeti najbolje od ozaljskog vinogradarskog područja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kotizacije, koje je moguće kupiti i na licu mjesta, svojevrsna su ulaznica u vrhovački vinogradarski svijet te garantiraju nezaboravna enogastronomska iskustva na poseban način. Sami vinari maksimalno su se pripremili i pokazali svoja domaćinstava u najboljem svjetlu. Posebice se to dojmilo brojnim raspoloženim gostima iz Zagreba, Varaždina, Istre i Rijeke ali i iz udaljene Slavonije, koji su imali prilike doživjeti sve navedeno kroz oči turista. Veseli i velika podrška lokalnih mještana i kolega iz susjednih sela koji su također došli podržati manifestaciju u velikom broju, kazao je direktor Regionalne turističke zajednice Željko Fanjak.

Danas se nastavlja navedena manifestacija te će svi zainteresirani isto tako moći doživjeti sve skrivene dragulje Vrhovca uz obilje sunca koje se ne bi trebalo skrivati iza oblaka za razliku od proteklih dana.

Izdvojeno


Reci što misliš!