ŽUPANIJA / OZALJ

SLJEDEĆA DVA MJESECA

Od sutra obilazno prema Karlovcu, most u Gornjem Pokupju zatvorit će se u 9 sati

Od sutra obilazno prema Karlovcu, most u Gornjem Pokupju zatvorit će se u 9 sati

U sljedeća dva mjeseca odvijat će se radovi na spuštanju postojeće ceste za dva metra, koja se ujedno spaja s pristupnom cestom prema novom mostu

Kako je i najavljeno, sutra, 15. rujna, za sav promet zatvorit će se most u Gornjem Pokupju na dionici državne ceste DC228. Prema informacijama s kojim raspolaže Grad Ozalj, most će se zatvoriti od 9 sati, tako da će za jutarnju smjenu radnika on još uvijek biti prohodan, a dok će pješacima biti dostupan za cijelo vrijeme najavljenih radova.  

Razlog tome je, kako je prošlog tjedna medijima pojasnio Darko Šošić, direktor Sektora za pripreme, građenje i rekonstrukciju Hrvatskih cesta, obavljanje radova na pripasivanju postojeće i pristupne prometnice novom mostu, te instalacija uz cestu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kako se postojeća cesta spušta za dva metra, nema načina da bi se moglo osigurati odvijanje prometa za vrijeme izvođenja radova, te smo zbog sigurnosti i tehnologije izvođenja radova, primorani zatvoriti cestu do 15. studenog, dodao je Šošić.

Ponavljamo ujedno, kako će se u narednom dvomjesečnom razdoblju promet do 10 t iz smjera Ozlja prema Karlovcu odvijati županijskom cestom ŽC3297 do Podbrežja, zatim lokalnom cestom L31185 kroz Zorkovac. Na području grada Karlovca, nerazvrstanom cestom NC311850 kroz mjesto Goršćaki te NC314600 do mjesta Mahično, i dalje državnom cestom D228. Dok će obilazni promet za vozila iznad 10 t iz smjera Ozlja prema Karlovcu ići županijskom cestom ŽC3297 (do Brezarića), ŽC3101 (do Draganića) te državnim cestama D1 i D228, i obratno.

Izdvojeno


Reci što misliš!