ŽUPANIJA / OZALJ

SVE JE SKUPLJE

Poskupljenja u građevinarstvu udar su i na lokalne proračune - stotinjak metara ceste i 30 parkirališnih mjesta Grad Ozalj platit će 904 tisuće kuna?

Poskupljenja u građevinarstvu udar su i na lokalne proračune - stotinjak metara ceste i 30 parkirališnih mjesta Grad Ozalj platit će 904 tisuće kuna?

Ugovor s izvođačem radova, domaćom tvrtkom GMTT Lešćanec, gradonačelnica Lidija Bošnjak potpisala je još krajem mjeseca kolovoza

Val poskupljenja građevinskog materijala zadnjih mjeseci vidljiv i na projektima koje provodi lokalna uprava. Naime, za aktualni projekt izgradnje pristupne ceste i parkirališta kod dječjeg vrtića Zvončić u Ozlju, Grad će izdvojiti pozamašnu cifru. Riječ je o iznosu od čak 906 tisuća kuna s troškovima nadzora gradnje za izgradnju okvirno stotinjak metara ceste i parkirališta.

Kako je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća grada Ozlja pojasnila voditeljica odsjeka za urbanizam i komunalne poslove Vesna Cvijak odgovarajući na upit vijećnice Mirjane Marković (SDP), Grad je dobio nekoliko ponuda u postupcima javne nabave te sve su bile cjenovno u istom rangu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To su tržišno cijene koje su otišle gore i više nego što samo inače navikli u građevinskim radovima. Radovi će obuhvaćati izgradnju prometnice koja ide do kraja ograde novog vrtića skreće desno do novog ulaza i paralelno s njom smješteno je parkiralište za okvirno tridesetak parkirališnih mjesta.

Ugovor s izvođačem radova, domaćom tvrtkom GMTT Lešćanec, gradonačelnica Lidija Bošnjak potpisala je krajem mjeseca kolovoza. 

Izdvojeno


Reci što misliš!