ŽUPANIJA / OZALJ

BRAVO!

Zahvaljujući inicijativi Savjeta mladih grada Ozlja, besplatni higijenski ulošci bit će dostupni svim učenicama OŠ Slava Raškaj

Zahvaljujući inicijativi Savjeta mladih grada Ozlja, besplatni higijenski ulošci bit će dostupni svim učenicama OŠ Slava Raškaj

Iz Grada zahvaljuju Savjetu mladih na ovoj hvalevrijednoj inicijativi, ali i na niz drugih aktivnosti usmjerenih prema mladima.

Nakon grada Karlovca, i grad Ozalj osigurao je dostupne besplatne higijenske uloške za učenice u Osnovnoj školi Slave Raškaj. U ovom konkretnom slučaju, inicijativa je došla od Savjeta mladih grada Ozlja, koju su iz Grada odmah pozdravili.  

Kako poručuju iz ozaljske gradske uprave, potpisom ugovora o tekućim pomoćima između ravnateljice škole OŠ "Slava Raškaj" Ozalj Gordane Basar i gradonačelnice Lidije Bošnjak omogućila se nabava tri ormarića s higijenskim ulošcima koji će djevojčicama u svakom trenutku biti dostupni. Financijska pomoć za tu nabavku iznosila je malo više od 2 tisuće kuna.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Grada još jednom zahvaljuju Savjetu mladih na ovoj hvalevrijednoj inicijativi, ali i društvenom aktivizmu i na nizu aktivnosti usmjerenih prema mladima, čime su se pozicionirali kao pravi partner gradskoj upravi.  

Izdvojeno


Reci što misliš!