ŽUPANIJA / OZALJ

REAKCIJA OPORBE

Ozaljski SDP proziva Grad da preispita kompetencije rukovodstva tvrtke Azelija eko: Poskupljenje cijene odvoza otpada od 80 posto je neprihvatljivo!

Ozaljski SDP proziva Grad da preispita kompetencije rukovodstva tvrtke Azelija eko: Poskupljenje cijene odvoza otpada od 80 posto je neprihvatljivo!

Predsjednik GO SDP Ozalj Igor Grgić pojašnjava za KAportal da je na Savjetu za zaštitu potrošača javnih usluga za grad Ozalj prezentirana nova cijena usluge odvoza otpada, prema kojoj bi ona bila veća za čak 80 posto.

- Čemu možemo zahvaliti najavljeno poskupljenje usluge odvoza otpada od čak 80 posto? Može li se to pripisati nestručnom rukovodstvu ove gradske tvrtke gdje se kadrovira kumove, gdje se ljudi iz programa javnih radova koje plaća HZZ koriste za usluge koje se fakturiraju Gradu Ozlju i ostalim općinama, gdje se odbačeni lampioni pale u krugu tvrtke koja u svom nazivu ima riječ EKO, gdje se direktor za vrijeme radnog vremena vozi okolo po šumama obavljajući privatne poslove itd. Uz to žive uglavnom na subvencijama od svih jedinica lokalnih samouprava gdje obavljaju djelatnost, pitaju se u gradskoj organizaciji SDP Ozalj.  

Naime, kako nam u nastavku pojašnjava predsjednik organizacije Igor Grgić, na Savjetu za zaštitu potrošača javnih usluga za grad Ozalj prezentirana je nova cijena usluge odvoza otpada, prema kojoj bi ona bila veća za čak 80 posto. Za ozaljski SDP to je znak za uzbunu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imamo dojam da se u gradskoj tvrtki „AZELIJA EKO“ d.o.o. događaju neke čudne pojave koje utječu na kvalitetu života i socijalni standard svih građana grada Ozlja i svih ostalih općina gdje naša tvrtka obavlja djelatnost. Do sada su se manjkovi iz poslovanja sanirali intervencijama iz gradskog proračuna a sada se to planira ublažiti preko leđa građana, poručuje Grgić, dodajući pritom kako je GO SDP Ozalj protiv takvih loših odluka, te očekuju da će Grad pokrenuti pitanje kompetencija i sposobnosti rukovodstva tvrtke. 

Izdvojeno


Reci što misliš!