ŽUPANIJA / OZALJ

IZBORNI ZBOR

Ozaljski HSP dobio novo vodstvo! Za predsjednika izabran Josip Žabčić - skupu nazočio i počasni predsjednik stranke i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević

Ozaljski HSP dobio novo vodstvo! Za predsjednika izabran Josip Žabčić - skupu nazočio i počasni predsjednik stranke i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević

Novoizabrani predsjednik kao prioritet istaknuo je osnivanje ogranaka u Mjesnim odborima, gdje za to postoji interes te jačanje članstva.

Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera, u nazočnosti počasnog predsjednika HSP-a i gradonačelnika grada Gospića Karla Starčevića, održan je Izborni zbor HSP-a  podružnice Ozalj. 

Za predsjednika podružnice izabran je Josip Žabčić, za tajnicu Marta Živković, a za rizničara Josip Lukač. Istom prigodom izabrani su i dva dopredsjednika i to Matija Tuškan i David Blažun, te 5 članova Izvršnog odbora i 3 člana Nadzornog odbora. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Novoizabrani predsjednik Josip Žabčić kao prioritet istaknuo je osnivanje ogranaka u Mjesnim odborima, gdje za to postoji interes, jačanje članstva stručnim i kreativnim članovima, te aktivnosti vezane za pomoć obiteljima s više djece, kao i staračke životne dobi. 

Predsjednik NO podružnice Željko Belanek naglasio je kako moralne i stručne karakteristike trebaju krasiti članove HSP-a, te se založio za daljnji razvoj poduzetništva, u čemu vidi jamstvo daljnjeg gospodarskog prosperiteta Ozlja. 

Skupu se obratio i počasni predsjednik HSP-a Karlo Starčević, koji je govorio o pravaškim iskustvima u upravljanju gradom Gospićem, potrebom daljnjeg razvitka komunalne infrastrukture, te naveo niz poteškoća s kojim se danas susreću poduzetnici, koji su pritisnuti brojnim nametima, umjesto da su stimulirani olakšicama. 

                   

Izdvojeno


Reci što misliš!