ŽUPANIJA / OZALJ

SUBVENCIJE

Za program razvoja turizma u gradu Ozlju u ovoj godini 393 tisuće kuna u proračunu, dio sredstva putem mjera dostupan i turističkim djelatnicima za poboljšanje ponude

Za program razvoja turizma u gradu Ozlju u ovoj godini 393 tisuće kuna u proračunu, dio sredstva putem mjera dostupan i turističkim djelatnicima za poboljšanje ponude
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Maksimalan iznos godišnje isplaćen po korisniku iznosi 12 tisuća kuna, a zahtjevi prijava zaprimaju se do 15.prosinca

Poticanje razvoja turizma jedan je od osnovnih alata Grada Ozlja, za koji je u ovoj godini osigurao 393 tisuće kuna u proračunu.  

Kako navode, samim programom potpora Grad nastoji stvoriti pretpostavke za pokretanje razvoja turizma, konkurentnog i održivog gospodarstva, kao i stvaranje uvjeta za obavljanje djelatnosti Turističke zajednice na šireg područja, a sve s ciljem prepoznatljivosti i atraktivnosti turističke destinacije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potpora razvoja ruralnog turizma usmjeren je prema svim turističkim dionicima koji imaju registrirane turističke objekte na području grada Ozlja, i to za ulaganje u nove smještajne kapacitete, promotivne aktivnosti, ulaganje i opremanje turističkih objekata, adaptaciju tradicijskih autohtonih objekata, edukaciju turističkih djelatnika, iznajmljivanje vozila, te potporu za poboljšavanje uvjeta postojeće kategorizacije.  

Cilj je, kako navode, podizanje kvalitete usluge, smještajnih kapaciteta, stručnog usavršavanja djelatnika u turizmu, ulaganje u turističku prepoznatljivost na tržištu. Maksimalan iznos godišnje isplaćen po korisniku iznosi 12 tisuća kuna, dok je ukupan iznos za mjeru potpore za poboljšanje uvjeta postojeće kategorizacije je 20 tisuća kuna.  

Zahtjevi za sve prijave zaprimaju se u gradskoj upravi do 15.prosinca. 

Izdvojeno


Reci što misliš!