ŽUPANIJA / OZALJ

IZBOR NAJBOLJIH

Laureati ozaljskog sporta za prošlu godinu - Dražen Krznarić i Ženski kuglački klub Ozalj

Laureati ozaljskog sporta za prošlu godinu - Dražen Krznarić i Ženski kuglački klub Ozalj

Nagrađene su sportske nade i talentirani sportaš s rezultatom, sportski djelatnici godine, sportaš s invaliditetom, a dodijeljena je i nagrada za dugogodišnji rad u sportu.

Grad Slave Raškaj odabrao je svoje laureate sporta za prošlu godinu. Naslov najboljeg sportaša pripao je Draženu Krznariću iz Auto kluba Ozalj. Najbolju sportašicu nisu imali ali je zato kuglačica Istre iz Poreča, Ozaljčanka Valentina Pavlaković, primila posebnu nagradu Zajednica športova Grada Ozlja za najbolju sportašicu van grada Ozlja. Za najbolju ekipu u 2021. izabran je Ženski kuglački klub Kupa. 

Priznanje za dugogodišnji rad u sportu (životno djelo) primio je Ivan Kos, profesor tjelovježbe u Centru za rehabilitaciju, dugogodišnji direktor Specijalne olimpijade Hrvatske i nekadašnji karlovački rukometaš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kuglačica Vesna Križanić iz KK Kupa najuspješnija je veteranka. Najbolji sportaš Ozlja s invaliditetom je Tomislav Pauli, član Kluba specijalnih sportova Ozalj. 

Talentirani kuglač KK Kupa Leonardo Gnjilac primio je nagradu za najboljeg mladog sportaša s ostvarenim rezultatom u 2021. godini.

Priznanja svoje gradske sportske zajednice dodijeljene su i mladim nadama sporta, rukometašicama i nogometašima: Paola Valčić i Sara Žugac (obje ŽRK Colapis), Marko Pavlaković, Matija Viktorovski, Marko Milutinović, Fran Puškarić i David Gnjlac (svi NK Zrinski).

 

Izdvojeno


Reci što misliš!