ŽUPANIJA / OZALJ

AKTUALNI SAT

Ozljani imaju atomsko sklonište, ali mu nisu vlasnici oni već - Mercator: "Jedno vrijeme su se s tim bavili gradski odvjetnici"

Ozljani imaju atomsko sklonište, ali mu nisu vlasnici oni već - Mercator:

Gradonačelnica Lidija Bošnjak kazala je kako Grad nije vlasnik skloništa, ali interes za isti postoji, i ne samo za sklonište već i cijelog prostor koji nije u potpunosti u funkciji.

Ponukani vijestima o ratnim zbivanjima na istoku Europi, kao i ostale građane Hrvatske, i Ozljane je zainteresirala tema atomskog skloništa koji u njihovom gradu postoji već desetljećima. Na sjednici Gradskog vijeća to pitanje aktualizirao je vijećnik Igor Grgić (SDP), kojeg je zanimalo i je li Grad u posjedu istog.  

Gradonačelnica grada Ozlja Lidija Bošnjak kazala je kako Grad nije vlasnik skloništa, ali interes za isti postoji, i ne samo za sklonište već i cijelog prostora koji nije u potpunosti u funkciji. Cijeli prostor nalazi se u vlasništvu Mercatora. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nama je cilj rješavanje i stavljanje u funkciju cijelog prostora, jer Grad ima potrebu za prostorom za rad i djelovanje udruga, kazala je gradonačelnica te dodala kako je s vlasnicima dogovorila sastanak za sljedeći tjedan, s kojima će i obići sklonište, čiji je investitor bila Poljoprivredna zadruga Ozalj.  

- Ne bi sad ulazila u prošlost kako je cijeli tijek išao, no sklonište nije postalo vlasništvo Grada. Pokušavamo pribaviti dokumentaciju, jedno vrijeme su se i naši odvjetnici bavili s tim, sad je ta tema ponovno aktualizirana. Naredni tjedan ću imati informacije iz prve ruke i pogledat ćemo to, pa ću idući put moći više o tome reći, poručila je gradonačelnica Bošnjak.  

Izdvojeno


Reci što misliš!