ŽUPANIJA / OZALJ

LIJEPA GESTA

Sedam učenika OŠ Slave Raškaj sudjelovat će na državnim natjecanjima, Grad Ozalj osigurao im novčane nagrade: Već ste postigli velik uspjeh!

Sedam učenika OŠ Slave Raškaj sudjelovat će na državnim natjecanjima, Grad Ozalj osigurao im novčane nagrade: Već ste postigli velik uspjeh!
Grad Ozalj

Učenici sudjeluju na natjecanjima iz područja tehničke kulture, automatike, radiokomunikacije te tjelesne i zdravstvene kulture.

Grad Ozalj osigurao je novčane nagrade za odlazak na državno natjecanje učenicima i mentorima Osnovne škole "Slava Raškaj" Ozalj.

Natjecanje se održava u Primoštenu, a iz ozaljske škole sudjeluju učenici iz područja tehničke kulture, i to automatike - Igor Starešinčić s mentorom Predragom Matkom, radiokomunikacije - Antonia Šiljevinac i Mihael Hrastov s mentorom Erihom Neuholdom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Poreču se natječu učenici iz područja tjelesne i zdravstvene kulture (stolni tenis), i to Leon Benković, Dominik Josip Žokvić, Vedran Rožić i Teo Škrak s mentorom Albertom Bukovcem. 

Gradonačelnica Lidija Bošnjak i ravnateljica škole Gordana Basar zaželjele su im puno uspjeha, a pritom iskazale i zadovoljstvo što su ostvarili rezultate za državno natjecanje uz naglasak da je to veliki uspjeh i bitno je sudjelovati, a ne samo pobjeđivati. 

- Stoga dragi učenici, svi smo već sada ponosni na sve vas i zato bez nervoze, sigurni smo da ćete se sjajno provesti te steći dodatna iskustva i rezultate, poručuju iz ozaljske gradske uprave. 

Izdvojeno


Reci što misliš!