ŽUPANIJA / OZALJ

PRIPREMA ZA SEZONU

Vlasnike smještaja na području TZP Kupa čekaju poklon bonovi za uređenje okućnica, mogu ih preuzeti u turističkom uredu u Ozlju a iskoristiti u Zelenilu

Vlasnike smještaja na području TZP Kupa čekaju poklon bonovi za uređenje okućnica, mogu ih preuzeti u turističkom uredu u Ozlju a iskoristiti u Zelenilu
TZP Kupa

Poklon bonovi u vrijednosti do 500 kn za sadnice cvijeća mogu se iskoristiti u Zelenilo d.o.o. u Karlovcu, od 10.05. do 01.11.2022.godine.

Sve veći broj kvalitetnog smještaja na području uz Kupu i značajno povećanje broja posjetitelja i gostiju, uz nove turističke aktivnosti i proizvode, razlog je za još kvalitetniju pripremu i ponudu. 

Pa su tako u Turističkoj zajednici područja Kupa osigurali poklon bonove za sadnice cvijeća za svoje iznajmljivače, s ciljem dodatnog uljepšavanja okućnica i smještaja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako ističu, namjera je potaknuti sve dionike da uređenjem okućnica i balkona kako bi destinacija postala još ljepša i privlačnija, kako domaćem stanovništvu, tako i svim dragim posjetiteljima.

- Poklon bonovi u vrijednosti do 500 kn za sadnice cvijeća mogu se iskoristiti u Zelenilo d.o.o. u Karlovcu, od 10.05. do 01.11.2022.godine. Svaki iznajmljivač/nositelj rješenja ima pravo na jedan poklon bon. Bonovi se preuzimaju osobno u uredu Turističke zajednice područja Kupa u Ozlju. Nakon toga, u rasadniku Zelenila d.o.o. na adresi Put Davorina Trstenjaka 6 u Karlovcu donositelj vaučera preuzima sadnice i cvijeće u navedenom iznosu, pojašnjavaju iz TZP Kupa. 

Izdvojeno


Reci što misliš!